miercuri , 21 februarie 2018
Home / Monden / Necazurile se țin lanț de Florin Salam! Manelistul a rămas fără apărare, singur împotriva tuturor

Necazurile se țin lanț de Florin Salam! Manelistul a rămas fără apărare, singur împotriva tuturor

Florin Salam a rămas fără apărare după ce unul dintre cei mai puternici oameni care îi țineau spatele a fost închis pentru infracțiuni grave.

Ultima perioadă din viața lui Florin Salam a fost un adevărat coșmar pentru manelist.

Acesta a avut o mulțime de necazuri, multe generate de unii lideri ai lumii interlope, situația care, la un moment dat, chiar l-ar fi determinat să renunțe la muzică, după ce a invocat, oficial, o problemă de sănătate.

Ba mai mult, chiar și în spatele scandalului cu soția lui, s-a aflat fiul temutului Lică Vancică.

În acest context, Florin Salam s-a trezit dintr-o dată singur, după ce cumătrul său, Emi al lui Pian, fiul celebrului lider interlop Nicolae Duduianu, a fost ridicat și închis ca urmare a unei condamnări definitive într-un dosar de șantaj și cămătărie.

Despre acesta se știa că este dispus să intervină oricând și necondiționat pentru Salam, lucru pe care, de altfel, bărbatul l-a afirmat public de fiecare dată când a avut ocazia.

Potrivit unor surse din anturajul artistului, Salam se baza foarte tare pe relația foarte apropiată cu familia Pian, în condițiile în care viața de lăutar este una plină de riscuri, mai ales că un manelist cu notorietatea lui Salam ajunge să cânte pentru cei mai periculoși oameni din România.

Sursa: spynews.ro

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici