Breaking News
Home / Retete / CHEC ÎN TREI CULORI

CHEC ÎN TREI CULORI

Ingrediente: 5 ouă; 10 linguri zahăr; 10 linguri făină; 5 linguri lapte sau apă; 5 linguri ulei; ½ plic praf de copt; o esență vanilie; o lingură cacao; un praf de sare.

Se mixează 5 albușuri cu un praf de sare, apoi 5 linguri de zahăr puse pe rând, la final 5 linguri de făină, aceasta fiind compoziția albă. Apoi 5 gălbenușuri se mixează cu 5 linguri de zahăr se pun pe rând cele 5 linguri de lapte și uleiul, esența de vanilie și cele 5 linguri de făină amestecate cu praful de copt, aceasta fiind compoziția galbenă. Pentru compoziția maro, se amestecă 4 linguri din compoziția galbenă 5 linguri din cea albă și o lingură de cacao. Se pune hârtie de copt în tavă și apoi se pune compoziția maro și se întinde în toată tava apoi cea albă și, la final cea galbenă. Se coace la 180 grade Celsius aproximativ 20 de minute până trece testul scobitorii. Se presară deasupra zahăr pudră.

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici